Closed Thread
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83

Thread: Gerards AQ hack download here

  1. #16
    i think u just press stop and wait til ur attack then show up and press start again

  2. #17
    Got Balls?! Silver Hero yags's Avatar
    Join Date
    13th Apr 2006
    Location
    South East
    Posts
    1,573
    Quote Originally Posted by eyalzamir
    ok i download the new version but i have problem with the auto battle, its make my monsters hp 0 and then chenge to 25 then again 0,25 again again again again...
    i just need to get some wins on the pit, can someone help me how to fix that?
    my msn: eyal10@passport.com
    email: aqlover@nana.co.il
    no personnal emails please?

  3. #18
    can you like explain thouroughly what to do cause im new to this.
    Last edited by lord baulmon; 1st July 2006 at 05:17.

  4. #19
    hmm. .... what u mean by thouroughly ? u mean how to work it ?

  5. #20
    flaming discoer Lord of Destiny nos770's Avatar
    Join Date
    1st Jul 2006
    Posts
    62
    if you hit auto battle, then normally it goes to the enimies health goes to 0, then 25, then 0, in a loop hole, all you do is press stop auto battle, wait for you attack selection to pop-up, then press start again.

  6. #21
    Today Loading addr. http://aq.battleon.com/build30/engine/Lore3200.swf and
    Base addr. http://aq.battleon.com/build30/
    doesnt work, why?? yesterday was working...
    Can someone say to me new address please!
    I play with A.Q.C. ToolBox//By Gerard 3300
    P.S. can someone give to me a cheat for to become Guardian or X guardian??

    ________________________
    (sry for my english)
    Have a nice day!

  7. #22
    People expects too much of us hackers -.-'..

  8. #23
    flaming discoer Lord of Destiny nos770's Avatar
    Join Date
    1st Jul 2006
    Posts
    62
    well of course, most people dont know how to make hacks and such.
    BTW, kon, next time you decide to make a cheat trainer, make a "kill monster" or somthin, cause it gets realy annoying hitting the 'auto trainer on' then 'off' then 'on again', it would be much easier, if you get the chance or next time you make a update, plz do that
    thnx!!
    (\ /)
    (0.o)
    (><)


    RUN THE BUNNIES ATTACKING

  9. #24
    go to the forum of error ... someone post the release crap .... i think it will work
    OMFG UR RABBIT IS IN LOVE!!
    LOVE HAS BEGAN
    (\_/)vvv (\_/)
    (-.0) vvv (0.-)
    ('')Y('') (")Y(")

  10. #25
    flaming discoer Lord of Destiny nos770's Avatar
    Join Date
    1st Jul 2006
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by xd00fus
    go to the forum of error ... someone post the release crap .... i think it will work
    .....what?
    (\ /)
    (0.o)
    (><)


    RUN THE BUNNIES ATTACKING

  11. #26
    http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=120905&page=23 ... Rishiki is posting the release thing....
    OMFG UR RABBIT IS IN LOVE!!
    LOVE HAS BEGAN
    (\_/)vvv (\_/)
    (-.0) vvv (0.-)
    ('')Y('') (")Y(")

  12. #27
    flaming discoer Lord of Destiny nos770's Avatar
    Join Date
    1st Jul 2006
    Posts
    62
    o ic, what does the "release" file do, im to lazy to install it and such...
    (\ /)
    (0.o)
    (><)


    RUN THE BUNNIES ATTACKING

  13. #28
    War Titan kon^'s Avatar
    Join Date
    29th May 2005
    Location
    Australia
    Posts
    230
    Quote Originally Posted by nos770
    well of course, most people dont know how to make hacks and such.
    BTW, kon, next time you decide to make a cheat trainer, make a "kill monster" or somthin, cause it gets realy annoying hitting the 'auto trainer on' then 'off' then 'on again', it would be much easier, if you get the chance or next time you make a update, plz do that
    thnx!!
    dude i did't make the hack -.-
    BANKAI

  14. #29
    im new here ... and i want play aq with hack too =/ but i dunno how i downloaded aq hack v5.5 and enterded thease addresses ... and ... nothing happens ?

    i red thease text files ... im loged in to game (AQ)with firefox .. not usual exploder and im clicking on this butting login hack and its sying that i have to lhg i to game firs huh ? but im already playing this game .. ?

    i need some adwise pls
    Last edited by reinoks; 2nd July 2006 at 15:29.

  15. #30
    Gay"s please just say to me new loading addr, or base addr!!
    ____________________________________
    Brasil:France -> 0:1 France Go go go!

Closed Thread
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts